PORTFOLIO

OVER MARIJKE

CONTACT

HOME

DIENSTEN

WEBSITES

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OPLEIDING EN ERVARING

Na het behalen van mijn diploma Schoevers Directiesecretaresse heb ik gewerkt bij o.a. DHV, Johnson en Johnson Medical en ETC. In de jaren '80 heb ik de oversteek naar Engeland gewaagd en heb daar twee jaar gewoond en gewerkt.

 

Naast het werk als secretaresse kreeg ik steeds meer interesse in grafische vormgeving en heb ik diverse cursussen hiervoor gevolgd. Ook vestigde ik mij, (naast mijn part-time baan) als ZZP-er met 4colourdesign.

 

Bij ETC, waar ik bijna 20 jaar heb gewerkt was ik een soort spin in het web. Organiseren van conferenties, ontwerp van de website en het maken van (digitale) nieuwsbrieven behoorde tot mijn takenpakket.

 

Ik nodig u hierbij uit voor een kijkje op mijn website en wie weet kan ik iets voor u betekenen!

 

 

 

 

4colour design voor KLEUR in uw werk!

PRIVE

Ik woon samen met mijn 3 kinderen in Leusden.

 

In mijn vrije tijd trek ik er graag op uit met mijn oude VW T3 busje. Verder hou ik van: koken, tuinieren, schaatsen, naar het theater gaan, een wijntje drinken met vrienden, lekker wandelen met de hond en zingen in een popkoor.

TESTIMONIAL

'Marijke kan als geen ander in een korte tijd met een creatief ontwerp komen. Ook is ze bijzonder goed op de hoogte van de mogelijkheden en technieken om het op originele (en betaalbare) wijze te presenteren en te laten drukken.'

 

Frank Verhoeven, Boerenverstand